Huizenmarkt Siddeburen in Siddeburen (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Siddeburen

Woningmarkt Siddeburen

Siddeburen is een buurt in de wijk Siddeburen en plaats Siddeburen binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 3.265 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Siddeburen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 268.551 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 268.551
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Siddeburen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Siddeburen is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Siddeburen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Siddeburen

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Siddeburen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Siddeburen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Siddeburen. Een eengezinswoning in Siddeburen komt het meest (60%) voor. Daarna komt een portiekflat met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Siddeburen

In Siddeburen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Siddeburen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Siddeburen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Siddeburen
Binnenring: Nederland

Siddeburen waar ligt dat?

Woningen te koop Siddeburen

Wil je een huis kopen in Siddeburen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Siddeburen . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Siddeburen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Siddeburen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Siddeburen. Zoek je huurwoning in Siddeburen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Siddeburen

Starterswoningen in Siddeburen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Siddeburen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Siddeburen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Siddeburen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Siddeburen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Siddeburen is 2.340 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.408 euro).

Leeftijden Siddeburen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Siddeburen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Siddeburen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Siddeburen. De buurt zelf valt binnen de wijk Siddeburen in de gemeente Midden-Groningen.

Siddeburen Siddeburen Buitengebied Siddeburen Bedrijventerrein

Alle straten van Siddeburen

Siddeburen bestaat uit 49 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.