Huizenmarkt Siddeburen Buitengebied in Siddeburen (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Siddeburen Buitengebied

Woningmarkt Siddeburen Buitengebied

Siddeburen Buitengebied is een buurt in de wijk Siddeburen en plaats Siddeburen binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 3.265 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Siddeburen Buitengebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 806.456 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 806.456
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Siddeburen Buitengebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Siddeburen Buitengebied is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Siddeburen Buitengebied moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Siddeburen Buitengebied.

Woningen recent verkocht in Siddeburen Buitengebied

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Siddeburen Buitengebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Siddeburen Buitengebied.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Siddeburen Buitengebied. Een eengezinswoning in Siddeburen Buitengebied komt het meest (56%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Siddeburen Buitengebied

In Siddeburen Buitengebied wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Siddeburen Buitengebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Siddeburen Buitengebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Siddeburen Buitengebied
Binnenring: Nederland

Siddeburen Buitengebied waar ligt dat?

Woningen te koop Siddeburen Buitengebied

Wil je een huis kopen in Siddeburen Buitengebied? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Siddeburen Buitengebied . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Siddeburen Buitengebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Siddeburen Buitengebied.

Bekijk hier alle koopwoningen in Siddeburen Buitengebied. Zoek je huurwoning in Siddeburen Buitengebied? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Siddeburen Buitengebied

Starterswoningen in Siddeburen Buitengebied zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Siddeburen Buitengebied zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Siddeburen Buitengebied zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Siddeburen Buitengebied? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Siddeburen Buitengebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Siddeburen Buitengebied is 1.650 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.811 euro).

Leeftijden Siddeburen Buitengebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Siddeburen Buitengebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Siddeburen Buitengebied

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Siddeburen Buitengebied. De buurt zelf valt binnen de wijk Siddeburen in de gemeente Midden-Groningen.

Siddeburen Siddeburen Buitengebied Siddeburen Bedrijventerrein

Alle straten van Siddeburen Buitengebied

Siddeburen Buitengebied bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.