De Huizenmarkt gemeente Midden-Delfland (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Midden-Delfland

Woningmarkt Midden-Delfland

Midden-Delfland is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 19.340 inwoners. Momenteel staan er 41 woningen te koop en zijn er recent 97 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Midden-Delfland. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 419.468.

Woningen te koop 41
Woningen recent verkocht 97
Gemiddelde vraagprijs € 580.353
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 419.468
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Midden-Delfland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Midden-Delfland is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Midden-Delfland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Midden-Delfland.

Woningen recent verkocht in Midden-Delfland

Er zijn recent 97 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Midden-Delfland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Midden-Delfland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Midden-Delfland. Een eengezinswoning in Midden-Delfland komt het meest (41%) voor. Daarna komt een galerijflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Midden-Delfland

In Midden-Delfland wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Midden-Delfland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Midden-Delfland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Midden-Delfland
Binnenring: Nederland

Midden-Delfland waar ligt dat?

Woningen te koop Midden-Delfland

Wil je een huis kopen in Midden-Delfland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Midden-Delfland . Er staan momenteel 41 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Midden-Delfland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Midden-Delfland.

Bekijk hier alle koopwoningen in Midden-Delfland. Zoek je huurwoning in Midden-Delfland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Midden-Delfland

Starterswoningen in Midden-Delfland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Midden-Delfland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Midden-Delfland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Midden-Delfland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Midden-Delfland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Midden-Delfland is 4.024 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.994 euro).

Leeftijden Midden-Delfland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Midden-Delfland vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Midden-Delfland

De gemeente Midden-Delfland telt 3 plaatsen.

Den Hoorn Maasland Schipluiden

Alle wijken van Midden-Delfland

Midden-Delfland bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.