Alle woningmarktinfo Gemeente Midden-Delfland

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Midden-Delfland

Een eerste blik op Midden-Delfland

Midden-Delfland is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 19.340 inwoners. Momenteel staan er 50 woningen te koop en zijn er recent 82 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Midden-Delfland. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 50
Woningen recent verkocht 82
Gemiddelde vraagprijs € 568.590
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Midden-Delfland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Midden-Delfland is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Midden-Delfland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Midden-Delfland.

Woningen recent verkocht in Midden-Delfland

Er zijn recent 82 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Midden-Delfland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Midden-Delfland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Midden-Delfland. Een eengezinswoning in Midden-Delfland komt het meest (40%) voor. Daarna komt een galerijflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Midden-Delfland

In Midden-Delfland wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Midden-Delfland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Midden-Delfland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Midden-Delfland
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Midden-Delfland

Wil je een huis kopen in Midden-Delfland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Midden-Delfland . Er staan momenteel 50 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Midden-Delfland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Midden-Delfland.

Zoek je huurwoning in Midden-Delfland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Midden-Delfland.

Huizenprijzen in Midden-Delfland

Starterswoningen in Midden-Delfland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Midden-Delfland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Midden-Delfland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Midden-Delfland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Midden-Delfland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Midden-Delfland is 4.166 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.752 euro).

Leeftijden Midden-Delfland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Midden-Delfland vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Midden-Delfland

De gemeente Midden-Delfland telt 3 plaatsen.

Den Hoorn Maasland Schipluiden

Alle wijken van Midden-Delfland

Midden-Delfland bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen