logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Midden-Delfland

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Midden-Delfland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Midden-Delfland

Midden-Delfland is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 19.472 inwoners. Momenteel staan er 24 woningen te koop en zijn er recent 56 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Midden-Delfland. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 419.468.

Woningen te koop 24
Woningen recent verkocht 56
Gemiddelde vraagprijs € 608.067
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 419.468
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Midden-Delfland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Midden-Delfland is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Midden-Delfland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Midden-Delfland.

Woningen recent verkocht in Midden-Delfland

Er zijn recent 56 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Midden-Delfland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Midden-Delfland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Midden-Delfland. Een eengezinswoning in Midden-Delfland komt het meest (44%) voor. Daarna komt een galerijflat met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Midden-Delfland

In Midden-Delfland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Midden-Delfland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Midden-Delfland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Midden-Delfland

Starterswoningen in gemeente Midden-Delfland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Midden-Delfland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Midden-Delfland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Midden-Delfland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Midden-Delfland

Wil je een huis kopen in gemeente Midden-Delfland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Midden-Delfland . Er staan momenteel 24 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Midden-Delfland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Midden-Delfland.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Midden-Delfland. Zoek je huurwoning in gemeente Midden-Delfland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Midden-Delfland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Midden-Delfland is 4.630 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.023 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Midden-Delfland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Midden-Delfland vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Midden-Delfland

De gemeente Midden-Delfland telt 3 plaatsen.

Den Hoorn Maasland Schipluiden

Wijken van Midden-Delfland

Midden-Delfland bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.