Huizenprijzen en de huizenmarkt in Schipluiden

Begrijp de huizenprijzen in Schipluiden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schipluiden

Schipluiden is een plaats in de gemeente Midden-Delfland. Deze plaats telt volgens het CBS 19.340 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schipluiden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 731.165 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 731.165
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Schipluiden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schipluiden is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schipluiden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schipluiden.

Woningen recent verkocht in Schipluiden

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schipluiden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schipluiden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schipluiden. Een eengezinswoning in Schipluiden komt het meest (71%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schipluiden

In Schipluiden wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schipluiden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schipluiden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Schipluiden

Starterswoningen in Schipluiden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Schipluiden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schipluiden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schipluiden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schipluiden

Wil je een huis kopen in Schipluiden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schipluiden . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schipluiden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schipluiden.

Bekijk alle koopwoningen in Schipluiden. Zoek je huurwoning in Schipluiden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schipluiden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schipluiden is 4.119 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.927 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schipluiden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schipluiden vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Schipluiden

Schipluiden bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.