Huizenprijzen en de huizenmarkt in Maasland

Begrijp de huizenprijzen in Maasland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Maasland

Maasland is een plaats in de gemeente Midden-Delfland. Deze plaats telt volgens het CBS 19.340 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 568.160 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 568.160
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Maasland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maasland is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maasland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Maasland.

Woningen recent verkocht in Maasland

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maasland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maasland. Een eengezinswoning in Maasland komt het meest (50%) voor. Daarna komt een galerijflat met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maasland

In Maasland wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maasland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maasland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Maasland

Starterswoningen in Maasland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Maasland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maasland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Maasland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Maasland

Wil je een huis kopen in Maasland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maasland . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maasland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maasland.

Bekijk alle koopwoningen in Maasland. Zoek je huurwoning in Maasland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Maasland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maasland is 4.097 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.822 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Maasland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maasland vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Maasland

Maasland bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.