De Huizenmarkt in Maasland (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Maasland

Woningmarkt Maasland

Maasland is een plaats in de gemeente Midden-Delfland. Deze plaats telt volgens het CBS 19.340 inwoners. Momenteel staan er 25 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 522.659 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 25
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 522.659
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Maasland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maasland is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maasland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Maasland.

Woningen recent verkocht in Maasland

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maasland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maasland. Een eengezinswoning in Maasland komt het meest (48%) voor. Daarna komt een galerijflat met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maasland

In Maasland wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maasland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maasland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Maasland
Binnenring: Nederland

Maasland waar ligt dat?

Woningen te koop Maasland

Wil je een huis kopen in Maasland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maasland . Er staan momenteel 25 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maasland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maasland.

Bekijk hier alle koopwoningen in Maasland. Zoek je huurwoning in Maasland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Maasland

Starterswoningen in Maasland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Maasland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maasland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Maasland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Maasland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maasland is 3.822 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.743 euro).

Leeftijden Maasland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maasland vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Maasland

Maasland bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.