logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Den Hoorn

Begrijp de huizenprijzen in Den Hoorn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Den Hoorn

Den Hoorn is een plaats in de gemeente Texel. Deze plaats telt volgens het CBS 13.979 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Den Hoorn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 933.081 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 38
Gemiddelde vraagprijs € 933.081
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Den Hoorn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Den Hoorn is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Den Hoorn kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Den Hoorn

Er zijn recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Den Hoorn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Den Hoorn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Den Hoorn. Een eengezinswoning in Den Hoorn komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Den Hoorn

In Den Hoorn wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Den Hoorn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Den Hoorn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Den Hoorn

Starterswoningen in Den Hoorn zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Den Hoorn zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Den Hoorn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Den Hoorn? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Den Hoorn

Wil je een huis kopen in Den Hoorn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Den Hoorn . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Den Hoorn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Den Hoorn.

Bekijk alle koopwoningen in Den Hoorn. Zoek je huurwoning in Den Hoorn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Den Hoorn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Den Hoorn is 3.968 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.370 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Den Hoorn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Den Hoorn vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Den Hoorn

Den Hoorn bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.