De Huizenmarkt in Den Hoorn (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Den Hoorn

Woningmarkt Den Hoorn

Den Hoorn is een plaats in de gemeente Texel. Deze plaats telt volgens het CBS 13.580 inwoners. Momenteel staan er 33 woningen te koop en zijn er recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Den Hoorn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 616.096 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 33
Woningen recent verkocht 29
Gemiddelde vraagprijs € 616.096
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Den Hoorn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Den Hoorn is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Den Hoorn moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Den Hoorn.

Woningen recent verkocht in Den Hoorn

Er zijn recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Den Hoorn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Den Hoorn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Den Hoorn. Een eengezinswoning in Den Hoorn komt het meest (77%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Den Hoorn

In Den Hoorn wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Den Hoorn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Den Hoorn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Den Hoorn
Binnenring: Nederland

Den Hoorn waar ligt dat?

Woningen te koop Den Hoorn

Wil je een huis kopen in Den Hoorn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Den Hoorn . Er staan momenteel 33 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Den Hoorn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Den Hoorn.

Bekijk hier alle koopwoningen in Den Hoorn. Zoek je huurwoning in Den Hoorn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Den Hoorn

Starterswoningen in Den Hoorn zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Den Hoorn zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Den Hoorn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Den Hoorn? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Den Hoorn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Den Hoorn is 4.380 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.186 euro).

Leeftijden Den Hoorn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Den Hoorn vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Den Hoorn

Den Hoorn bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.