Huizenprijzen en de huizenmarkt Eikenheuvel in Uden

Begrijp de huizenprijzen in Eikenheuvel Uden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eikenheuvel Uden

Eikenheuvel is een buurt in de wijk Uden en plaats Uden binnen de gemeente Uden. Deze buurt telt volgens het CBS 36.255 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eikenheuvel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 486.626 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 486.626
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Eikenheuvel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eikenheuvel is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eikenheuvel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eikenheuvel.

Woningen recent verkocht in Eikenheuvel

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eikenheuvel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eikenheuvel.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Eikenheuvel. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Eikenheuvel

In Eikenheuvel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eikenheuvel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eikenheuvel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Eikenheuvel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Eikenheuvel vergeleken met de Uden en Nederland.

Woningen te koop Eikenheuvel Uden

Wil je een huis kopen in Eikenheuvel Uden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eikenheuvel Uden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eikenheuvel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eikenheuvel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Eikenheuvel Uden.

Bekijk alle koopwoningen in Eikenheuvel Uden. Zoek je huurwoning in Eikenheuvel Uden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eikenheuvel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eikenheuvel is 3.185 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.946 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eikenheuvel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eikenheuvel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Eikenheuvel

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Eikenheuvel. De buurt zelf valt binnen de wijk Uden in de gemeente Uden.

Centrum Bogerd-Vijfhuis Moleneind-Groenewoud Flatwijk Bitswijk Hoevenseveld Schutveld Buurtschap Hoeven Hoeven Melle Raam Sportpark Volkelseweg Zoggel Vluchtoord Loopkant-Liessent-Goorkens Hoenderbos-Velmolen Eikenheuvel Buitengebied Uden-Oost Buitengebied Uden-Zuid Buitengebied Uden-West Buitengebied Maashorst