Huizenprijzen en de huizenmarkt Flatwijk in Uden

Begrijp de huizenprijzen in Flatwijk Uden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Flatwijk Uden

Flatwijk is een buurt in de wijk Uden en plaats Uden binnen de gemeente Uden. Deze buurt telt volgens het CBS 36.255 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Flatwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 228.454 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 228.454
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Flatwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Flatwijk is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Flatwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Flatwijk.

Woningen recent verkocht in Flatwijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Flatwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Flatwijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Flatwijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Flatwijk

In Flatwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Flatwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Flatwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Flatwijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Flatwijk vergeleken met de Uden en Nederland.

Woningen te koop Flatwijk Uden

Wil je een huis kopen in Flatwijk Uden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Flatwijk Uden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Flatwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Flatwijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Flatwijk Uden.

Bekijk alle koopwoningen in Flatwijk Uden. Zoek je huurwoning in Flatwijk Uden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Flatwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Flatwijk is 3.170 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.707 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Flatwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Flatwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Flatwijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Flatwijk. De buurt zelf valt binnen de wijk Uden in de gemeente Uden.

Centrum Bogerd-Vijfhuis Moleneind-Groenewoud Flatwijk Bitswijk Hoevenseveld Schutveld Buurtschap Hoeven Hoeven Melle Raam Sportpark Volkelseweg Zoggel Vluchtoord Loopkant-Liessent-Goorkens Hoenderbos-Velmolen Eikenheuvel Buitengebied Uden-Oost Buitengebied Uden-Zuid Buitengebied Uden-West Buitengebied Maashorst