Huizenprijzen en de huizenmarkt Vluchtoord in Uden

Begrijp de huizenprijzen in Vluchtoord Uden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vluchtoord Uden

Vluchtoord is een buurt in de wijk Uden en plaats Uden binnen de gemeente Uden. Deze buurt telt volgens het CBS 36.255 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vluchtoord.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Vluchtoord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vluchtoord is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Vluchtoord

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vluchtoord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vluchtoord.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Vluchtoord. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Vluchtoord

In Vluchtoord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vluchtoord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vluchtoord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Vluchtoord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vluchtoord vergeleken met de Uden en Nederland.

Woningen te koop Vluchtoord Uden

Wil je een huis kopen in Vluchtoord Uden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vluchtoord Uden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vluchtoord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vluchtoord.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Vluchtoord Uden.

Bekijk alle koopwoningen in Vluchtoord Uden. Zoek je huurwoning in Vluchtoord Uden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vluchtoord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vluchtoord is 2.523 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.572 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vluchtoord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vluchtoord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Vluchtoord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Vluchtoord. De buurt zelf valt binnen de wijk Uden in de gemeente Uden.

Centrum Bogerd-Vijfhuis Moleneind-Groenewoud Flatwijk Bitswijk Hoevenseveld Schutveld Buurtschap Hoeven Hoeven Melle Raam Sportpark Volkelseweg Zoggel Vluchtoord Loopkant-Liessent-Goorkens Hoenderbos-Velmolen Eikenheuvel Buitengebied Uden-Oost Buitengebied Uden-Zuid Buitengebied Uden-West Buitengebied Maashorst