logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Maasgouw

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Maasgouw met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Maasgouw

Maasgouw is een gemeente in de provincie Limburg. Deze gemeente telt volgens het CBS 24.305 inwoners. Momenteel staan er 33 woningen te koop en zijn er recent 90 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasgouw. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 264.960.

Woningen te koop 33
Woningen recent verkocht 90
Gemiddelde vraagprijs € 409.278
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 264.960
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Maasgouw

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maasgouw is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maasgouw moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Maasgouw.

Woningen recent verkocht in Maasgouw

Er zijn recent 90 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasgouw. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maasgouw.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maasgouw. Een eengezinswoning in Maasgouw komt het meest (76%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maasgouw

In Maasgouw wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maasgouw

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maasgouw (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Maasgouw

Starterswoningen in gemeente Maasgouw zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Maasgouw zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Maasgouw zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Maasgouw? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Maasgouw

Wil je een huis kopen in gemeente Maasgouw? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Maasgouw . Er staan momenteel 33 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maasgouw alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maasgouw.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Maasgouw. Zoek je huurwoning in gemeente Maasgouw? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Maasgouw

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maasgouw is 2.746 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.574 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Maasgouw

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maasgouw vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Maasgouw

De gemeente Maasgouw telt 8 plaatsen.

Beegden Heel Linne Maasbracht Ohé en Laak Stevensweert Thorn Wessem

Wijken van Maasgouw

Maasgouw bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.