De Huizenmarkt gemeente Maasgouw (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Maasgouw

Woningmarkt Maasgouw

Maasgouw is een gemeente in de provincie Limburg. Deze gemeente telt volgens het CBS 23.660 inwoners. Momenteel staan er 89 woningen te koop en zijn er recent 99 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasgouw. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 89
Woningen recent verkocht 99
Gemiddelde vraagprijs € 388.239
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Maasgouw

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maasgouw is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maasgouw moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Maasgouw.

Woningen recent verkocht in Maasgouw

Er zijn recent 99 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasgouw. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maasgouw.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maasgouw. Een eengezinswoning in Maasgouw komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maasgouw

In Maasgouw wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maasgouw

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maasgouw (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Maasgouw
Binnenring: Nederland

Maasgouw waar ligt dat?

Woningen te koop Maasgouw

Wil je een huis kopen in Maasgouw? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maasgouw . Er staan momenteel 89 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maasgouw alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maasgouw.

Bekijk hier alle koopwoningen in Maasgouw. Zoek je huurwoning in Maasgouw? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Maasgouw

Starterswoningen in Maasgouw zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Maasgouw zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maasgouw zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Maasgouw? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Maasgouw

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maasgouw is 2.569 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.322 euro).

Leeftijden Maasgouw

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maasgouw vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Maasgouw

De gemeente Maasgouw telt 8 plaatsen.

Beegden Heel Linne Maasbracht Ohé en Laak Stevensweert Thorn Wessem

Alle wijken van Maasgouw

Maasgouw bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.