De Huizenmarkt in Beegden (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Beegden

Woningmarkt Beegden

Beegden is een plaats in de gemeente Maasgouw. Deze plaats telt volgens het CBS 23.660 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beegden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 363.257 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 363.257
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Beegden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beegden is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beegden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beegden.

Woningen recent verkocht in Beegden

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beegden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beegden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beegden. Een eengezinswoning in Beegden komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beegden

In Beegden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beegden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beegden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beegden
Binnenring: Nederland

Beegden waar ligt dat?

Woningen te koop Beegden

Wil je een huis kopen in Beegden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beegden . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beegden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beegden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Beegden. Zoek je huurwoning in Beegden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Beegden

Starterswoningen in Beegden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beegden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beegden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beegden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beegden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beegden is 2.608 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.271 euro).

Leeftijden Beegden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beegden vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Beegden

Beegden bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.