logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Beegden

Begrijp de huizenprijzen in Beegden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Beegden

Beegden is een plaats in de gemeente Maasgouw. Deze plaats telt volgens het CBS 24.305 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beegden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 434.256 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 434.256
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Beegden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beegden is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beegden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beegden.

Woningen recent verkocht in Beegden

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beegden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beegden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beegden. Een eengezinswoning in Beegden komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beegden

In Beegden wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beegden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beegden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Beegden

Starterswoningen in Beegden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beegden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beegden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Beegden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Beegden

Wil je een huis kopen in Beegden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beegden . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beegden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beegden.

Bekijk alle koopwoningen in Beegden. Zoek je huurwoning in Beegden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Beegden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beegden is 3.032 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.608 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Beegden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beegden vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Beegden

Beegden bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.