Alle woningmarktinfo Ohé en Laak in gemeente Maasgouw

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Ohé en Laak

Een eerste blik op Ohé en Laak

Ohé en Laak is een plaats in de gemeente Maasgouw. Deze plaats telt volgens het CBS 23.660 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ohé en Laak. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 381.653 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 381.653
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Ohé en Laak

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ohé en Laak is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ohé en Laak kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ohé en Laak

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ohé en Laak. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ohé en Laak.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ohé en Laak. Een eengezinswoning in Ohé en Laak komt het meest (59%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ohé en Laak

In Ohé en Laak wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Ohé en Laak

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Ohé en Laak (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ohé en Laak
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Ohé en Laak

Wil je een huis kopen in Ohé en Laak? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ohé en Laak . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Ohé en Laak alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ohé en Laak.

Zoek je huurwoning in Ohé en Laak? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Ohé en Laak.

Huizenprijzen in Ohé en Laak

Starterswoningen in Ohé en Laak zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ohé en Laak zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ohé en Laak zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ohé en Laak? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ohé en Laak

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ohé en Laak is 1.487 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (1.487 euro).

Leeftijden Ohé en Laak

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ohé en Laak vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ohé en Laak

Ohé en Laak bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen