De Huizenmarkt in Maasbracht (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Maasbracht

Woningmarkt Maasbracht

Maasbracht is een plaats in de gemeente Maasgouw. Deze plaats telt volgens het CBS 23.660 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 40 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasbracht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 353.014 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 40
Gemiddelde vraagprijs € 353.014
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Maasbracht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maasbracht is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maasbracht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Maasbracht.

Woningen recent verkocht in Maasbracht

Er zijn recent 40 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasbracht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maasbracht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maasbracht. Een eengezinswoning in Maasbracht komt het meest (71%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maasbracht

In Maasbracht wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maasbracht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maasbracht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Maasbracht
Binnenring: Nederland

Maasbracht waar ligt dat?

Woningen te koop Maasbracht

Wil je een huis kopen in Maasbracht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maasbracht . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maasbracht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maasbracht.

Bekijk hier alle koopwoningen in Maasbracht. Zoek je huurwoning in Maasbracht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Maasbracht

Starterswoningen in Maasbracht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Maasbracht zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maasbracht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Maasbracht? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Maasbracht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maasbracht is 2.487 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.564 euro).

Leeftijden Maasbracht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maasbracht vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Maasbracht

Maasbracht bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.