logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Maasbracht

Begrijp de huizenprijzen in Maasbracht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Maasbracht

Maasbracht is een plaats in de gemeente Maasgouw. Deze plaats telt volgens het CBS 24.305 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasbracht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 348.076 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 29
Gemiddelde vraagprijs € 348.076
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Maasbracht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maasbracht is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maasbracht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Maasbracht.

Woningen recent verkocht in Maasbracht

Er zijn recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasbracht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maasbracht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maasbracht. Een eengezinswoning in Maasbracht komt het meest (71%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maasbracht

In Maasbracht wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maasbracht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maasbracht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Maasbracht

Starterswoningen in Maasbracht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Maasbracht zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maasbracht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Maasbracht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Maasbracht

Wil je een huis kopen in Maasbracht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maasbracht . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maasbracht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maasbracht.

Bekijk alle koopwoningen in Maasbracht. Zoek je huurwoning in Maasbracht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Maasbracht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maasbracht is 2.810 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.508 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Maasbracht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maasbracht vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Maasbracht

Maasbracht bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.