logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Linne

Begrijp de huizenprijzen in Linne met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Linne

Linne is een plaats in de gemeente Maasgouw. Deze plaats telt volgens het CBS 24.305 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Linne. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 410.594 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 410.594
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Linne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Linne is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Linne moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Linne.

Woningen recent verkocht in Linne

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Linne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Linne.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Linne. Een eengezinswoning in Linne komt het meest (81%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Linne

In Linne wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Linne

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Linne (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Linne

Starterswoningen in Linne zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Linne zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Linne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Linne? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Linne

Wil je een huis kopen in Linne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Linne . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Linne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Linne.

Bekijk alle koopwoningen in Linne. Zoek je huurwoning in Linne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Linne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Linne is 2.712 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.816 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Linne

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Linne vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Linne

Linne bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.