De Huizenmarkt in Linne (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Linne

Woningmarkt Linne

Linne is een plaats in de gemeente Maasgouw. Deze plaats telt volgens het CBS 23.660 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Linne. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 405.758 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 405.758
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Linne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Linne is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Linne moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Linne.

Woningen recent verkocht in Linne

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Linne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Linne.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Linne. Een eengezinswoning in Linne komt het meest (81%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Linne

In Linne wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Linne

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Linne (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Linne
Binnenring: Nederland

Linne waar ligt dat?

Woningen te koop Linne

Wil je een huis kopen in Linne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Linne . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Linne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Linne.

Bekijk hier alle koopwoningen in Linne. Zoek je huurwoning in Linne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Linne

Starterswoningen in Linne zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Linne zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Linne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Linne? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Linne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Linne is 2.736 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.094 euro).

Leeftijden Linne

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Linne vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Linne

Linne bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.