Huizenprijzen en de huizenmarkt in Heel

Begrijp de huizenprijzen in Heel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heel

Heel is een plaats in de gemeente Maasgouw. Deze plaats telt volgens het CBS 23.660 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 403.875 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 403.875
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Heel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heel is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heel.

Woningen recent verkocht in Heel

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heel. Een eengezinswoning in Heel komt het meest (70%) voor. Daarna komt een bungalow met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heel

In Heel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Heel

Starterswoningen in Heel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Heel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Heel

Wil je een huis kopen in Heel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heel . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heel.

Bekijk alle koopwoningen in Heel. Zoek je huurwoning in Heel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heel is 2.712 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.573 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Heel

Heel bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.