Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Beuningen in Beuningen

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Beuningen Losser met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Beuningen Losser

Verspreide huizen Beuningen is een buurt in de wijk Beuningen en plaats Beuningen binnen de gemeente Losser. Deze buurt telt volgens het CBS 965 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Beuningen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.562.887 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 1.562.887
Percentage gezinnen met kinderen 49%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Beuningen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Beuningen is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Beuningen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Beuningen.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Beuningen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Beuningen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Beuningen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Beuningen. Een woonboerderij in Verspreide huizen Beuningen komt het meest (53%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Beuningen

In Verspreide huizen Beuningen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Beuningen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Beuningen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Beuningen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Beuningen vergeleken met de Losser en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Beuningen Losser

Starterswoningen in Verspreide huizen Beuningen Losser zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Beuningen Losser zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Beuningen Losser zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Beuningen Losser? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Beuningen Losser

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Beuningen Losser? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Beuningen Losser . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Beuningen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Beuningen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Beuningen Losser.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Beuningen Losser. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Beuningen Losser? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Beuningen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Beuningen is 2.865 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.329 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Beuningen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Beuningen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Beuningen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Beuningen. De buurt zelf valt binnen de wijk Beuningen in de gemeente Losser.

Beuningen kern Verspreide huizen Beuningen

Alle straten van Verspreide huizen Beuningen

Verspreide huizen Beuningen bestaat uit 32 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.