Huizenprijzen en de huizenmarkt Beuningen kern in Beuningen

Begrijp de huizenprijzen in Beuningen kern Losser met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Beuningen kern Losser

Beuningen kern is een buurt in de wijk Beuningen en plaats Beuningen binnen de gemeente Losser. Deze buurt telt volgens het CBS 965 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beuningen kern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 476.776 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 476.776
Percentage gezinnen met kinderen 49%

Verkoopduur woningen in Beuningen kern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beuningen kern is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beuningen kern moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beuningen kern.

Woningen recent verkocht in Beuningen kern

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beuningen kern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beuningen kern.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Beuningen kern. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beuningen kern. Een eengezinswoning in Beuningen kern komt het meest (65%) voor. Daarna komt een herenhuis met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beuningen kern

In Beuningen kern wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beuningen kern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beuningen kern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Beuningen kern

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Beuningen kern vergeleken met de Losser en Nederland.

Huizenprijzen in Beuningen kern Losser

Starterswoningen in Beuningen kern Losser zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Beuningen kern Losser zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beuningen kern Losser zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Beuningen kern Losser? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Beuningen kern Losser

Wil je een huis kopen in Beuningen kern Losser? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beuningen kern Losser . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Beuningen kern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beuningen kern.

Bekijk alle koopwoningen in Beuningen kern Losser. Zoek je huurwoning in Beuningen kern Losser? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Beuningen kern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beuningen kern is 3.042 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.049 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Beuningen kern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beuningen kern vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Beuningen kern

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Beuningen kern. De buurt zelf valt binnen de wijk Beuningen in de gemeente Losser.

Beuningen kern Verspreide huizen Beuningen

Alle straten van Beuningen kern

Beuningen kern bestaat uit 5 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.