Huizenprijzen en de huizenmarkt De Centrale in Leeuwarden

Begrijp de huizenprijzen in De Centrale Leeuwarden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in De Centrale

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Centrale. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Centrale.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in De Centrale. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling De Centrale

In De Centrale wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Centrale

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Centrale (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers De Centrale

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Centrale vergeleken met de Leeuwarden en Nederland.

Huizenprijzen in De Centrale Leeuwarden

Starterswoningen in De Centrale Leeuwarden zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Centrale Leeuwarden zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Centrale Leeuwarden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Centrale Leeuwarden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Centrale Leeuwarden

Wil je een huis kopen in De Centrale Leeuwarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Centrale Leeuwarden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Centrale alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Centrale.

Er staan momenteel geen woningen te koop in De Centrale Leeuwarden.

Bekijk alle koopwoningen in De Centrale Leeuwarden. Zoek je huurwoning in De Centrale Leeuwarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden De Centrale

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Centrale vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Centrale

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Centrale. De buurt zelf valt binnen de wijk Heechterp & Schieringen in de gemeente Leeuwarden.

Heechterp Schieringen De Centrale

Alle straten van De Centrale

De Centrale bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.