Huizenprijzen en de huizenmarkt Jan van Scorelbuurt in Leeuwarden

Begrijp de huizenprijzen in Jan van Scorelbuurt Leeuwarden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Jan van Scorelbuurt Leeuwarden

Jan van Scorelbuurt is een buurt in de wijk Huizum-West en plaats Leeuwarden binnen de gemeente Leeuwarden. Deze buurt telt volgens het CBS 6.570 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jan van Scorelbuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 216.189 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 216.189
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Jan van Scorelbuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Jan van Scorelbuurt is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Jan van Scorelbuurt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Jan van Scorelbuurt.

Woningen recent verkocht in Jan van Scorelbuurt

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jan van Scorelbuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Jan van Scorelbuurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Jan van Scorelbuurt. Een portiekflat in Jan van Scorelbuurt komt het meest (53%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 43% het meest voor.

Gezinssamenstelling Jan van Scorelbuurt

In Jan van Scorelbuurt wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Jan van Scorelbuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Jan van Scorelbuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Jan van Scorelbuurt Leeuwarden

Starterswoningen in Jan van Scorelbuurt Leeuwarden zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Jan van Scorelbuurt Leeuwarden zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Jan van Scorelbuurt Leeuwarden zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Jan van Scorelbuurt Leeuwarden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Jan van Scorelbuurt Leeuwarden

Wil je een huis kopen in Jan van Scorelbuurt Leeuwarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Jan van Scorelbuurt Leeuwarden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Jan van Scorelbuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Jan van Scorelbuurt.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Jan van Scorelbuurt Leeuwarden.

Bekijk alle koopwoningen in Jan van Scorelbuurt Leeuwarden. Zoek je huurwoning in Jan van Scorelbuurt Leeuwarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Jan van Scorelbuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Jan van Scorelbuurt is 2.373 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.467 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Jan van Scorelbuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Jan van Scorelbuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Jan van Scorelbuurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Jan van Scorelbuurt. De buurt zelf valt binnen de wijk Huizum-West in de gemeente Leeuwarden.

Hollanderwijk Gerard Dou Julianapark Jan van Scorelbuurt

Alle straten van Jan van Scorelbuurt

Jan van Scorelbuurt bestaat uit 19 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.