Huizenprijzen en de huizenmarkt Julianapark in Leeuwarden

Begrijp de huizenprijzen in Julianapark Leeuwarden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Julianapark Leeuwarden

Julianapark is een buurt in de wijk Huizum-West en plaats Leeuwarden binnen de gemeente Leeuwarden. Deze buurt telt volgens het CBS 6.570 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Julianapark. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 283.855 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 283.855
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Julianapark

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Julianapark is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Julianapark moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Julianapark.

Woningen recent verkocht in Julianapark

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Julianapark. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Julianapark.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Julianapark. Een eengezinswoning in Julianapark komt het meest (85%) voor. Daarna komt een portiekflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Julianapark

In Julianapark wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Julianapark

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Julianapark (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Julianapark Leeuwarden

Starterswoningen in Julianapark Leeuwarden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Julianapark Leeuwarden zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Julianapark Leeuwarden zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Julianapark Leeuwarden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Julianapark Leeuwarden

Wil je een huis kopen in Julianapark Leeuwarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Julianapark Leeuwarden . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Julianapark alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Julianapark.

Bekijk alle koopwoningen in Julianapark Leeuwarden. Zoek je huurwoning in Julianapark Leeuwarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Julianapark

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Julianapark is 2.613 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.696 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Julianapark

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Julianapark vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Julianapark

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Julianapark. De buurt zelf valt binnen de wijk Huizum-West in de gemeente Leeuwarden.

Hollanderwijk Gerard Dou Julianapark Jan van Scorelbuurt

Alle straten van Julianapark

Julianapark bestaat uit 20 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.