Huizenprijzen en de huizenmarkt Bilgaard in Leeuwarden

Begrijp de huizenprijzen in Bilgaard Leeuwarden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bilgaard Leeuwarden

Bilgaard is een buurt in de wijk Bilgaard & Havankpark e.o. en plaats Leeuwarden binnen de gemeente Leeuwarden. Deze buurt telt volgens het CBS 6.845 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bilgaard. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 229.169 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 229.169
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Bilgaard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bilgaard is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bilgaard moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bilgaard.

Woningen recent verkocht in Bilgaard

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bilgaard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bilgaard.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bilgaard. Een eengezinswoning in Bilgaard komt het meest (64%) voor. Daarna komt een galerijflat met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bilgaard

In Bilgaard wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bilgaard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bilgaard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Bilgaard

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bilgaard vergeleken met de Leeuwarden en Nederland.

Huizenprijzen in Bilgaard Leeuwarden

Starterswoningen in Bilgaard Leeuwarden zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Bilgaard Leeuwarden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bilgaard Leeuwarden zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bilgaard Leeuwarden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bilgaard Leeuwarden

Wil je een huis kopen in Bilgaard Leeuwarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bilgaard Leeuwarden . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bilgaard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bilgaard.

Bekijk alle koopwoningen in Bilgaard Leeuwarden. Zoek je huurwoning in Bilgaard Leeuwarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bilgaard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bilgaard is 1.900 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.951 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bilgaard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bilgaard vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Bilgaard

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bilgaard. De buurt zelf valt binnen de wijk Bilgaard & Havankpark e.o. in de gemeente Leeuwarden.

Bilgaard Havankpark Vierhuisterweg e.o.

Alle straten van Bilgaard

Bilgaard bestaat uit 36 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.