Huizenprijzen en de huizenmarkt Havankpark in Leeuwarden

Begrijp de huizenprijzen in Havankpark Leeuwarden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Havankpark Leeuwarden

Havankpark is een buurt in de wijk Bilgaard & Havankpark e.o. en plaats Leeuwarden binnen de gemeente Leeuwarden. Deze buurt telt volgens het CBS 6.845 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Havankpark. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 370.607 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 370.607
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Havankpark

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Havankpark is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Havankpark moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Havankpark.

Woningen recent verkocht in Havankpark

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Havankpark. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Havankpark.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Havankpark. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Havankpark. Een eengezinswoning in Havankpark komt het meest (97%) voor. Daarna komt een villa met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Havankpark

In Havankpark wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Havankpark

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Havankpark (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Havankpark

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Havankpark vergeleken met de Leeuwarden en Nederland.

Huizenprijzen in Havankpark Leeuwarden

Starterswoningen in Havankpark Leeuwarden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Havankpark Leeuwarden zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Havankpark Leeuwarden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Havankpark Leeuwarden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Havankpark Leeuwarden

Wil je een huis kopen in Havankpark Leeuwarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Havankpark Leeuwarden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Havankpark alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Havankpark.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Havankpark Leeuwarden.

Bekijk alle koopwoningen in Havankpark Leeuwarden. Zoek je huurwoning in Havankpark Leeuwarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Havankpark

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Havankpark is 3.043 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.291 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Havankpark

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Havankpark vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Havankpark

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Havankpark. De buurt zelf valt binnen de wijk Bilgaard & Havankpark e.o. in de gemeente Leeuwarden.

Bilgaard Havankpark Vierhuisterweg e.o.

Alle straten van Havankpark

Havankpark bestaat uit 5 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.