De Huizenmarkt gemeente Landerd (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Landerd

Woningmarkt Landerd

Landerd is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 15.340 inwoners. Momenteel staan er 52 woningen te koop en zijn er recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Landerd. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 52
Woningen recent verkocht 53
Gemiddelde vraagprijs € 558.987
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Landerd

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Landerd is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Landerd moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Landerd.

Woningen recent verkocht in Landerd

Er zijn recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Landerd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Landerd.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Landerd. Een eengezinswoning in Landerd komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Landerd

In Landerd wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Landerd

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Landerd (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Landerd
Binnenring: Nederland

Landerd waar ligt dat?

Woningen te koop Landerd

Wil je een huis kopen in Landerd? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Landerd . Er staan momenteel 52 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Landerd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Landerd.

Bekijk hier alle koopwoningen in Landerd. Zoek je huurwoning in Landerd? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Landerd

Starterswoningen in Landerd zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Landerd zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Landerd zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Landerd? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Landerd

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Landerd is 3.327 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.242 euro).

Leeftijden Landerd

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Landerd vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Landerd

De gemeente Landerd telt 3 plaatsen.

Reek Schaijk Zeeland

Alle wijken van Landerd

Landerd bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.