logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Kamphuizerpolder in Rijnsburg

Begrijp de huizenprijzen in Kamphuizerpolder Katwijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kamphuizerpolder Katwijk

Kamphuizerpolder is een buurt in de wijk Rijnsburg en plaats Rijnsburg binnen de gemeente Katwijk. Deze buurt telt volgens het CBS 17.110 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kamphuizerpolder. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 905.615 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 905.615
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Kamphuizerpolder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kamphuizerpolder is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kamphuizerpolder moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kamphuizerpolder.

Woningen recent verkocht in Kamphuizerpolder

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kamphuizerpolder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kamphuizerpolder.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kamphuizerpolder. Een eengezinswoning in Kamphuizerpolder komt het meest (50%) voor. Daarna komt een herenhuis met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kamphuizerpolder

In Kamphuizerpolder wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kamphuizerpolder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kamphuizerpolder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Kamphuizerpolder

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kamphuizerpolder vergeleken met de Katwijk en Nederland.

Huizenprijzen in Kamphuizerpolder Katwijk

Starterswoningen in Kamphuizerpolder Katwijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kamphuizerpolder Katwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kamphuizerpolder Katwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kamphuizerpolder Katwijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kamphuizerpolder Katwijk

Wil je een huis kopen in Kamphuizerpolder Katwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kamphuizerpolder Katwijk . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kamphuizerpolder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kamphuizerpolder.

Bekijk alle koopwoningen in Kamphuizerpolder Katwijk. Zoek je huurwoning in Kamphuizerpolder Katwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kamphuizerpolder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kamphuizerpolder is 4.547 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.748 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kamphuizerpolder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kamphuizerpolder vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kamphuizerpolder

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kamphuizerpolder. De buurt zelf valt binnen de wijk Rijnsburg in de gemeente Katwijk.

Centrum Kleipetten De Horn Frederiksoord-Noord Frederiksoord-Zuid Centrum-Noord De Hoek Westerhaghe Kamphuizerpolder Rijnsburg-Noord

Alle straten van Kamphuizerpolder

Kamphuizerpolder bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.