Huizenmarkt Frederiksoord-Zuid in Rijnsburg (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Frederiksoord-Zuid

Woningmarkt Frederiksoord-Zuid

Frederiksoord-Zuid is een buurt in de wijk Rijnsburg en plaats Rijnsburg binnen de gemeente Katwijk. Deze buurt telt volgens het CBS 16.160 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Frederiksoord-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 463.006 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 463.006
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Frederiksoord-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Frederiksoord-Zuid is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Frederiksoord-Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Frederiksoord-Zuid.

Woningen recent verkocht in Frederiksoord-Zuid

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Frederiksoord-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Frederiksoord-Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Frederiksoord-Zuid. Een eengezinswoning in Frederiksoord-Zuid komt het meest (88%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Frederiksoord-Zuid

In Frederiksoord-Zuid wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Frederiksoord-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Frederiksoord-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Frederiksoord-Zuid
Binnenring: Nederland

Frederiksoord-Zuid waar ligt dat?

Woningen te koop Frederiksoord-Zuid

Wil je een huis kopen in Frederiksoord-Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Frederiksoord-Zuid . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Frederiksoord-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Frederiksoord-Zuid.

Bekijk hier alle koopwoningen in Frederiksoord-Zuid. Zoek je huurwoning in Frederiksoord-Zuid? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Frederiksoord-Zuid

Starterswoningen in Frederiksoord-Zuid zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Frederiksoord-Zuid zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Frederiksoord-Zuid zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Frederiksoord-Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Frederiksoord-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Frederiksoord-Zuid is 3.849 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.865 euro).

Leeftijden Frederiksoord-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Frederiksoord-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Frederiksoord-Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Frederiksoord-Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Rijnsburg in de gemeente Katwijk.

Centrum Kleipetten De Horn Frederiksoord-Noord Frederiksoord-Zuid Centrum-Noord De Hoek Westerhaghe Kamphuizerpolder Rijnsburg-Noord

Alle straten van Frederiksoord-Zuid

Frederiksoord-Zuid bestaat uit 27 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.