Huizenmarkt Frederiksoord-Noord in Rijnsburg (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Frederiksoord-Noord

Woningmarkt Frederiksoord-Noord

Frederiksoord-Noord is een buurt in de wijk Rijnsburg en plaats Rijnsburg binnen de gemeente Katwijk. Deze buurt telt volgens het CBS 16.160 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 41 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Frederiksoord-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 416.277 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 41
Gemiddelde vraagprijs € 416.277
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Frederiksoord-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Frederiksoord-Noord is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Frederiksoord-Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Frederiksoord-Noord.

Woningen recent verkocht in Frederiksoord-Noord

Er zijn recent 41 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Frederiksoord-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Frederiksoord-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Frederiksoord-Noord. Een galerijflat in Frederiksoord-Noord komt het meest (35%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Frederiksoord-Noord

In Frederiksoord-Noord wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Frederiksoord-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Frederiksoord-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Frederiksoord-Noord
Binnenring: Nederland

Frederiksoord-Noord waar ligt dat?

Woningen te koop Frederiksoord-Noord

Wil je een huis kopen in Frederiksoord-Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Frederiksoord-Noord . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Frederiksoord-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Frederiksoord-Noord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Frederiksoord-Noord. Zoek je huurwoning in Frederiksoord-Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Frederiksoord-Noord

Starterswoningen in Frederiksoord-Noord zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Frederiksoord-Noord zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Frederiksoord-Noord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Frederiksoord-Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Frederiksoord-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Frederiksoord-Noord is 4.389 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.340 euro).

Leeftijden Frederiksoord-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Frederiksoord-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Frederiksoord-Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Frederiksoord-Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Rijnsburg in de gemeente Katwijk.

Centrum Kleipetten De Horn Frederiksoord-Noord Frederiksoord-Zuid Centrum-Noord De Hoek Westerhaghe Kamphuizerpolder Rijnsburg-Noord

Alle straten van Frederiksoord-Noord

Frederiksoord-Noord bestaat uit 27 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.