Huizenmarkt Schore in Schore (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Schore

Woningmarkt Schore

Schore is een buurt in de wijk Schore en plaats Schore binnen de gemeente Kapelle. Deze buurt telt volgens het CBS 460 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schore. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 332.505 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 332.505
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Schore

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schore is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schore moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schore.

Woningen recent verkocht in Schore

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schore. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schore.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schore. Een eengezinswoning in Schore komt het meest (90%) voor. Daarna komt een villa met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schore

In Schore wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schore

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schore (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schore
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Schore

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Schore vergeleken met de Kapelle en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Schore waar ligt dat?

Woningen te koop Schore

Wil je een huis kopen in Schore? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schore . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schore alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schore.

Bekijk hier alle koopwoningen in Schore. Zoek je huurwoning in Schore? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Schore

Starterswoningen in Schore zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schore zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schore zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schore? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schore

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schore is 2.651 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.584 euro).

Leeftijden Schore

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schore vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Schore

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Schore. De buurt zelf valt binnen de wijk Schore in de gemeente Kapelle.

Schore Verspreide huizen Schore

Alle straten van Schore

Schore bestaat uit 11 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.