logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Gelderse Buurt in Breezand

Begrijp de huizenprijzen in Gelderse Buurt Hollands Kroon met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gelderse Buurt Hollands Kroon

Gelderse Buurt is een buurt in de wijk Breezand en plaats Breezand binnen de gemeente Hollands Kroon. Deze buurt telt volgens het CBS 3.770 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gelderse Buurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 460.647 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 460.647
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Gelderse Buurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gelderse Buurt is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gelderse Buurt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gelderse Buurt

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gelderse Buurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gelderse Buurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gelderse Buurt. Een eengezinswoning in Gelderse Buurt komt het meest (89%) voor. Daarna komt een villa met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gelderse Buurt

In Gelderse Buurt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gelderse Buurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gelderse Buurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Gelderse Buurt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Gelderse Buurt vergeleken met de Hollands Kroon en Nederland.

Huizenprijzen in Gelderse Buurt Hollands Kroon

Starterswoningen in Gelderse Buurt Hollands Kroon zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Gelderse Buurt Hollands Kroon zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gelderse Buurt Hollands Kroon zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gelderse Buurt Hollands Kroon? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gelderse Buurt Hollands Kroon

Wil je een huis kopen in Gelderse Buurt Hollands Kroon? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gelderse Buurt Hollands Kroon . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Gelderse Buurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gelderse Buurt.

Bekijk alle koopwoningen in Gelderse Buurt Hollands Kroon. Zoek je huurwoning in Gelderse Buurt Hollands Kroon? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gelderse Buurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gelderse Buurt is 3.227 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.886 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gelderse Buurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gelderse Buurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Gelderse Buurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Gelderse Buurt. De buurt zelf valt binnen de wijk Breezand in de gemeente Hollands Kroon.

Oude-Niedorp Breezand (woonkern) Gelderse Buurt Westermoerbeek (gedeeltelijk) Verspreide huizen in De Kampen Buitengebied Breezand

Alle straten van Gelderse Buurt

Gelderse Buurt bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.