logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen in De Kampen in 't Veld

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen in De Kampen Hollands Kroon met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen in De Kampen Hollands Kroon

Verspreide huizen in De Kampen is een buurt in de wijk Breezand en plaats 't Veld binnen de gemeente Hollands Kroon. Deze buurt telt volgens het CBS 3.770 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen in De Kampen.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen in De Kampen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen in De Kampen is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen in De Kampen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen in De Kampen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen in De Kampen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen in De Kampen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen in De Kampen

In Verspreide huizen in De Kampen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen in De Kampen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen in De Kampen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen in De Kampen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen in De Kampen vergeleken met de Hollands Kroon en Nederland.

Woningen te koop Verspreide huizen in De Kampen Hollands Kroon

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen in De Kampen Hollands Kroon? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen in De Kampen Hollands Kroon . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen in De Kampen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen in De Kampen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen in De Kampen Hollands Kroon.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen in De Kampen Hollands Kroon. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen in De Kampen Hollands Kroon? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen in De Kampen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen in De Kampen is 3.194 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen in De Kampen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen in De Kampen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen in De Kampen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen in De Kampen. De buurt zelf valt binnen de wijk Breezand in de gemeente Hollands Kroon.

Oude-Niedorp Breezand (woonkern) Gelderse Buurt Westermoerbeek (gedeeltelijk) Verspreide huizen in De Kampen Buitengebied Breezand