logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Oude-Niedorp in Oude Niedorp

Begrijp de huizenprijzen in Oude-Niedorp Hollands Kroon met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oude-Niedorp Hollands Kroon

Oude-Niedorp is een buurt in de wijk Breezand en plaats Oude Niedorp binnen de gemeente Hollands Kroon. Deze buurt telt volgens het CBS 3.770 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude-Niedorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 636.547 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 636.547
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Oude-Niedorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oude-Niedorp is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oude-Niedorp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oude-Niedorp

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude-Niedorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oude-Niedorp.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oude-Niedorp. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Oude-Niedorp

In Oude-Niedorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oude-Niedorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oude-Niedorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Oude-Niedorp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oude-Niedorp vergeleken met de Hollands Kroon en Nederland.

Woningen te koop Oude-Niedorp Hollands Kroon

Wil je een huis kopen in Oude-Niedorp Hollands Kroon? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oude-Niedorp Hollands Kroon . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oude-Niedorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oude-Niedorp.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oude-Niedorp Hollands Kroon.

Bekijk alle koopwoningen in Oude-Niedorp Hollands Kroon. Zoek je huurwoning in Oude-Niedorp Hollands Kroon? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oude-Niedorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oude-Niedorp is 3.929 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.273 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oude-Niedorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oude-Niedorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Oude-Niedorp

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Oude-Niedorp. De buurt zelf valt binnen de wijk Breezand in de gemeente Hollands Kroon.

Oude-Niedorp Breezand (woonkern) Gelderse Buurt Westermoerbeek (gedeeltelijk) Verspreide huizen in De Kampen Buitengebied Breezand