Huizenmarkt Rustenburgstraat (gedeeltelijk) in Puttershoek (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Rustenburgstraat (gedeeltelijk)

Woningmarkt Rustenburgstraat (gedeeltelijk)

Rustenburgstraat (gedeeltelijk) is een buurt in de wijk Puttershoek en plaats Puttershoek binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze buurt telt volgens het CBS 6.970 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rustenburgstraat (gedeeltelijk). De gemiddelde vraagprijs van woningen is 343.380 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 343.380
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Rustenburgstraat (gedeeltelijk)

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rustenburgstraat (gedeeltelijk) is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rustenburgstraat (gedeeltelijk) kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rustenburgstraat (gedeeltelijk)

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rustenburgstraat (gedeeltelijk). Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rustenburgstraat (gedeeltelijk).

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Rustenburgstraat (gedeeltelijk). Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Rustenburgstraat (gedeeltelijk)

In Rustenburgstraat (gedeeltelijk) wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rustenburgstraat (gedeeltelijk)

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rustenburgstraat (gedeeltelijk) (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rustenburgstraat (gedeeltelijk)
Binnenring: Nederland

Rustenburgstraat (gedeeltelijk) waar ligt dat?

Woningen te koop Rustenburgstraat (gedeeltelijk)

Wil je een huis kopen in Rustenburgstraat (gedeeltelijk)? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rustenburgstraat (gedeeltelijk) . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rustenburgstraat (gedeeltelijk) alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rustenburgstraat (gedeeltelijk).

Er staan momenteel geen woningen te koop in Rustenburgstraat (gedeeltelijk).

Bekijk hier alle koopwoningen in Rustenburgstraat (gedeeltelijk). Zoek je huurwoning in Rustenburgstraat (gedeeltelijk)? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rustenburgstraat (gedeeltelijk)

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rustenburgstraat (gedeeltelijk) is 2.674 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.390 euro).

Leeftijden Rustenburgstraat (gedeeltelijk)

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rustenburgstraat (gedeeltelijk) vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Rustenburgstraat (gedeeltelijk)

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Rustenburgstraat (gedeeltelijk). De buurt zelf valt binnen de wijk Puttershoek in de gemeente Hoeksche Waard.

Bebouwde Kom, oud gedeelte Rustenburgstraat (gedeeltelijk) Bebouwde Kom Plan Dorp Bebouwde Kom Plan Oudeland Plan De Grienden Plan Zijdewinde Verspreide huizen in het Zuidoosten