Huizenmarkt Bebouwde Kom Plan Dorp in Puttershoek (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bebouwde Kom Plan Dorp

Woningmarkt Bebouwde Kom Plan Dorp

Bebouwde Kom Plan Dorp is een buurt in de wijk Puttershoek en plaats Puttershoek binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze buurt telt volgens het CBS 6.970 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bebouwde Kom Plan Dorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 272.102 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 272.102
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Bebouwde Kom Plan Dorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bebouwde Kom Plan Dorp is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bebouwde Kom Plan Dorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bebouwde Kom Plan Dorp.

Woningen recent verkocht in Bebouwde Kom Plan Dorp

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bebouwde Kom Plan Dorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bebouwde Kom Plan Dorp.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Bebouwde Kom Plan Dorp. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Bebouwde Kom Plan Dorp

In Bebouwde Kom Plan Dorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bebouwde Kom Plan Dorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bebouwde Kom Plan Dorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bebouwde Kom Plan Dorp
Binnenring: Nederland

Bebouwde Kom Plan Dorp waar ligt dat?

Woningen te koop Bebouwde Kom Plan Dorp

Wil je een huis kopen in Bebouwde Kom Plan Dorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bebouwde Kom Plan Dorp . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bebouwde Kom Plan Dorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bebouwde Kom Plan Dorp.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bebouwde Kom Plan Dorp.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bebouwde Kom Plan Dorp. Zoek je huurwoning in Bebouwde Kom Plan Dorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bebouwde Kom Plan Dorp

Starterswoningen in Bebouwde Kom Plan Dorp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bebouwde Kom Plan Dorp zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bebouwde Kom Plan Dorp zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bebouwde Kom Plan Dorp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bebouwde Kom Plan Dorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bebouwde Kom Plan Dorp is 2.727 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.519 euro).

Leeftijden Bebouwde Kom Plan Dorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bebouwde Kom Plan Dorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Bebouwde Kom Plan Dorp

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bebouwde Kom Plan Dorp. De buurt zelf valt binnen de wijk Puttershoek in de gemeente Hoeksche Waard.

Bebouwde Kom, oud gedeelte Rustenburgstraat (gedeeltelijk) Bebouwde Kom Plan Dorp Bebouwde Kom Plan Oudeland Plan De Grienden Plan Zijdewinde Verspreide huizen in het Zuidoosten

Alle straten van Bebouwde Kom Plan Dorp

Bebouwde Kom Plan Dorp bestaat uit 2 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.