Huizenmarkt Plan De Grienden in Puttershoek (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Plan De Grienden

Woningmarkt Plan De Grienden

Plan De Grienden is een buurt in de wijk Puttershoek en plaats Puttershoek binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze buurt telt volgens het CBS 6.970 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Plan De Grienden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 416.983 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 416.983
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Plan De Grienden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Plan De Grienden is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Plan De Grienden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Plan De Grienden.

Woningen recent verkocht in Plan De Grienden

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Plan De Grienden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Plan De Grienden.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Plan De Grienden. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Plan De Grienden

In Plan De Grienden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Plan De Grienden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Plan De Grienden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Plan De Grienden
Binnenring: Nederland

Plan De Grienden waar ligt dat?

Woningen te koop Plan De Grienden

Wil je een huis kopen in Plan De Grienden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Plan De Grienden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Plan De Grienden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Plan De Grienden.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Plan De Grienden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Plan De Grienden. Zoek je huurwoning in Plan De Grienden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Plan De Grienden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Plan De Grienden is 3.042 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.732 euro).

Leeftijden Plan De Grienden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Plan De Grienden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Plan De Grienden

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Plan De Grienden. De buurt zelf valt binnen de wijk Puttershoek in de gemeente Hoeksche Waard.

Bebouwde Kom, oud gedeelte Rustenburgstraat (gedeeltelijk) Bebouwde Kom Plan Dorp Bebouwde Kom Plan Oudeland Plan De Grienden Plan Zijdewinde Verspreide huizen in het Zuidoosten