logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Nieuwendijk (gedeeltelijk) in Goudswaard

Begrijp de huizenprijzen in Nieuwendijk (gedeeltelijk) Hoeksche Waard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuwendijk (gedeeltelijk) Hoeksche Waard

Nieuwendijk (gedeeltelijk) is een buurt in de wijk Goudswaard en plaats Goudswaard binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze buurt telt volgens het CBS 2.020 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwendijk (gedeeltelijk). De gemiddelde vraagprijs van woningen is 677.224 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 677.224
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Nieuwendijk (gedeeltelijk)

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwendijk (gedeeltelijk) is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwendijk (gedeeltelijk) moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuwendijk (gedeeltelijk).

Woningen recent verkocht in Nieuwendijk (gedeeltelijk)

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwendijk (gedeeltelijk). Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwendijk (gedeeltelijk).

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nieuwendijk (gedeeltelijk). Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Nieuwendijk (gedeeltelijk)

In Nieuwendijk (gedeeltelijk) wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwendijk (gedeeltelijk)

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwendijk (gedeeltelijk) (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Nieuwendijk (gedeeltelijk) Hoeksche Waard

Wil je een huis kopen in Nieuwendijk (gedeeltelijk) Hoeksche Waard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwendijk (gedeeltelijk) Hoeksche Waard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwendijk (gedeeltelijk) alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwendijk (gedeeltelijk).

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nieuwendijk (gedeeltelijk) Hoeksche Waard.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuwendijk (gedeeltelijk) Hoeksche Waard. Zoek je huurwoning in Nieuwendijk (gedeeltelijk) Hoeksche Waard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuwendijk (gedeeltelijk)

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwendijk (gedeeltelijk) is 3.546 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.222 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuwendijk (gedeeltelijk)

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwendijk (gedeeltelijk) vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Nieuwendijk (gedeeltelijk)

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Nieuwendijk (gedeeltelijk). De buurt zelf valt binnen de wijk Goudswaard in de gemeente Hoeksche Waard.

Goudswaard Nieuwendijk (gedeeltelijk) Oudendijk Verspreide huizen Eiland Tiengemeten (gedeeltelijk) Overige verspreide huizen Goudswaard