logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Schenkeldijk in 's-Gravendeel

Begrijp de huizenprijzen in Schenkeldijk Hoeksche Waard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schenkeldijk Hoeksche Waard

Schenkeldijk is een buurt in de wijk 's-Gravendeel en plaats 's-Gravendeel binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze buurt telt volgens het CBS 8.730 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schenkeldijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 272.418 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 272.418
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Schenkeldijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schenkeldijk is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schenkeldijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schenkeldijk.

Woningen recent verkocht in Schenkeldijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schenkeldijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schenkeldijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Schenkeldijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Schenkeldijk

In Schenkeldijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schenkeldijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schenkeldijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Schenkeldijk Hoeksche Waard

Wil je een huis kopen in Schenkeldijk Hoeksche Waard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schenkeldijk Hoeksche Waard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schenkeldijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schenkeldijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Schenkeldijk Hoeksche Waard.

Bekijk alle koopwoningen in Schenkeldijk Hoeksche Waard. Zoek je huurwoning in Schenkeldijk Hoeksche Waard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schenkeldijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schenkeldijk is 2.658 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.944 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schenkeldijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schenkeldijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Schenkeldijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Schenkeldijk. De buurt zelf valt binnen de wijk 's-Gravendeel in de gemeente Hoeksche Waard.

's-Gravendeel Boendersweg-Strijensedijk (gedeeltelijk) Nieuw Bonaventura Schenkeldijk Mijlpolder Groot en Klein Koninkrijk Schuilingen Verspreide huizen 's-Gravendeel