logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Zuidzijde (gedeeltelijk) in Nieuw-Beijerland

Begrijp de huizenprijzen in Zuidzijde (gedeeltelijk) Hoeksche Waard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zuidzijde (gedeeltelijk) Hoeksche Waard

Zuidzijde (gedeeltelijk) is een buurt in de wijk Nieuw-Beijerland en plaats Nieuw-Beijerland binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze buurt telt volgens het CBS 3.775 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidzijde (gedeeltelijk). De gemiddelde vraagprijs van woningen is 475.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 475.000
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Zuidzijde (gedeeltelijk)

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuidzijde (gedeeltelijk) is 65 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuidzijde (gedeeltelijk) kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zuidzijde (gedeeltelijk)

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidzijde (gedeeltelijk). Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuidzijde (gedeeltelijk).

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Zuidzijde (gedeeltelijk). Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Zuidzijde (gedeeltelijk)

In Zuidzijde (gedeeltelijk) wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zuidzijde (gedeeltelijk)

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zuidzijde (gedeeltelijk) (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Zuidzijde (gedeeltelijk) Hoeksche Waard

Wil je een huis kopen in Zuidzijde (gedeeltelijk) Hoeksche Waard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuidzijde (gedeeltelijk) Hoeksche Waard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuidzijde (gedeeltelijk) alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuidzijde (gedeeltelijk).

Er staan momenteel geen woningen te koop in Zuidzijde (gedeeltelijk) Hoeksche Waard.

Bekijk alle koopwoningen in Zuidzijde (gedeeltelijk) Hoeksche Waard. Zoek je huurwoning in Zuidzijde (gedeeltelijk) Hoeksche Waard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zuidzijde (gedeeltelijk)

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuidzijde (gedeeltelijk) is 3.626 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.456 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zuidzijde (gedeeltelijk)

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuidzijde (gedeeltelijk) vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zuidzijde (gedeeltelijk)

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zuidzijde (gedeeltelijk). De buurt zelf valt binnen de wijk Nieuw-Beijerland in de gemeente Hoeksche Waard.

Nieuw-Beijerland Zuidzijde (gedeeltelijk) Verspreide huizen Nieuw-Beijerland