De Huizenmarkt gemeente Hilvarenbeek (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hilvarenbeek

Woningmarkt Hilvarenbeek

Hilvarenbeek is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 6.715 inwoners. Momenteel staan er 66 woningen te koop en zijn er recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hilvarenbeek. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 66
Woningen recent verkocht 43
Gemiddelde vraagprijs € 608.608
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Hilvarenbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hilvarenbeek is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hilvarenbeek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hilvarenbeek.

Woningen recent verkocht in Hilvarenbeek

Er zijn recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hilvarenbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hilvarenbeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hilvarenbeek. Een eengezinswoning in Hilvarenbeek komt het meest (72%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hilvarenbeek

In Hilvarenbeek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hilvarenbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hilvarenbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hilvarenbeek
Binnenring: Nederland

Hilvarenbeek waar ligt dat?

Woningen te koop Hilvarenbeek

Wil je een huis kopen in Hilvarenbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hilvarenbeek . Er staan momenteel 66 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hilvarenbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hilvarenbeek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hilvarenbeek. Zoek je huurwoning in Hilvarenbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hilvarenbeek

Starterswoningen in Hilvarenbeek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hilvarenbeek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hilvarenbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hilvarenbeek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hilvarenbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hilvarenbeek is 3.545 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.350 euro).

Leeftijden Hilvarenbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hilvarenbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Hilvarenbeek

De gemeente Hilvarenbeek telt 5 plaatsen.

Biest-Houtakker Diessen Esbeek Haghorst Hilvarenbeek

Alle wijken van Hilvarenbeek

Hilvarenbeek bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.