De Huizenmarkt in Haghorst (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Haghorst

Woningmarkt Haghorst

Haghorst is een plaats in de gemeente Hilvarenbeek. Deze plaats telt volgens het CBS 6.715 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haghorst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 440.532 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 440.532
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Haghorst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haghorst is 77 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haghorst kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haghorst

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haghorst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haghorst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haghorst. Een eengezinswoning in Haghorst komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haghorst

In Haghorst wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haghorst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haghorst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Haghorst
Binnenring: Nederland

Haghorst waar ligt dat?

Woningen te koop Haghorst

Wil je een huis kopen in Haghorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haghorst . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haghorst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haghorst.

Bekijk hier alle koopwoningen in Haghorst. Zoek je huurwoning in Haghorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Haghorst

Starterswoningen in Haghorst zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Haghorst zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haghorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Haghorst? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Haghorst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haghorst is 3.445 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.852 euro).

Leeftijden Haghorst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haghorst vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Haghorst

Haghorst bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.