logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Haghorst

Begrijp de huizenprijzen in Haghorst met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Haghorst

Haghorst is een plaats in de gemeente Hilvarenbeek. Deze plaats telt volgens het CBS 15.949 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haghorst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 509.369 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 509.369
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Haghorst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haghorst is 71 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haghorst kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haghorst

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haghorst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haghorst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haghorst. Een eengezinswoning in Haghorst komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haghorst

In Haghorst wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haghorst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haghorst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Haghorst

Starterswoningen in Haghorst zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Haghorst zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haghorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Haghorst? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Haghorst

Wil je een huis kopen in Haghorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haghorst . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Haghorst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haghorst.

Bekijk alle koopwoningen in Haghorst. Zoek je huurwoning in Haghorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Haghorst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haghorst is 3.808 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.877 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Haghorst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haghorst vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Haghorst

Haghorst bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.