Biest-Houtakker in de gemeente Hilvarenbeek

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Biest-Houtakker

Een eerste blik op Biest-Houtakker

Biest-Houtakker is een plaats in de gemeente Hilvarenbeek. Deze plaats telt volgens het CBS 6.715 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Biest-Houtakker. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 422.063 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 422.063
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Biest-Houtakker

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Biest-Houtakker is 138 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Biest-Houtakker kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Biest-Houtakker

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Biest-Houtakker. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Biest-Houtakker.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Biest-Houtakker. Een eengezinswoning in Biest-Houtakker komt het meest (76%) voor. Daarna komt een villa met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Biest-Houtakker

In Biest-Houtakker wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Biest-Houtakker

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Biest-Houtakker (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Biest-Houtakker
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Biest-Houtakker

Wil je een huis kopen in Biest-Houtakker? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Biest-Houtakker. Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Biest-Houtakker alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Biest-Houtakker.

Huizenprijzen in Biest-Houtakker

Starterswoningen in Biest-Houtakker zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Biest-Houtakker zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Biest-Houtakker zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Biest-Houtakker? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Biest-Houtakker

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Biest-Houtakker is 2.513 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.377 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Biest-Houtakker is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Biest-Houtakker

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Biest-Houtakker vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Biest-Houtakker

Biest-Houtakker bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen