logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Biest-Houtakker

Begrijp de huizenprijzen in Biest-Houtakker met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Biest-Houtakker

Biest-Houtakker is een plaats in de gemeente Hilvarenbeek. Deze plaats telt volgens het CBS 15.949 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Biest-Houtakker. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 682.271 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 682.271
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Biest-Houtakker

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Biest-Houtakker is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Biest-Houtakker moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Biest-Houtakker.

Woningen recent verkocht in Biest-Houtakker

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Biest-Houtakker. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Biest-Houtakker.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Biest-Houtakker. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Biest-Houtakker. Een eengezinswoning in Biest-Houtakker komt het meest (80%) voor. Daarna komt een villa met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Biest-Houtakker

In Biest-Houtakker wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Biest-Houtakker

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Biest-Houtakker (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Biest-Houtakker

Starterswoningen in Biest-Houtakker zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Biest-Houtakker zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Biest-Houtakker zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Biest-Houtakker? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Biest-Houtakker

Wil je een huis kopen in Biest-Houtakker? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Biest-Houtakker . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Biest-Houtakker alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Biest-Houtakker.

Bekijk alle koopwoningen in Biest-Houtakker. Zoek je huurwoning in Biest-Houtakker? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Biest-Houtakker

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Biest-Houtakker is 4.955 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.576 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Biest-Houtakker

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Biest-Houtakker vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Biest-Houtakker

Biest-Houtakker bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.