De Huizenmarkt in Biest-Houtakker (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Biest-Houtakker

Woningmarkt Biest-Houtakker

Biest-Houtakker is een plaats in de gemeente Hilvarenbeek. Deze plaats telt volgens het CBS 6.715 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Biest-Houtakker. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 522.658 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 522.658
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Biest-Houtakker

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Biest-Houtakker is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Biest-Houtakker moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Biest-Houtakker.

Woningen recent verkocht in Biest-Houtakker

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Biest-Houtakker. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Biest-Houtakker.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Biest-Houtakker. Een eengezinswoning in Biest-Houtakker komt het meest (82%) voor. Daarna komt een villa met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Biest-Houtakker

In Biest-Houtakker wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Biest-Houtakker

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Biest-Houtakker (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Biest-Houtakker
Binnenring: Nederland

Biest-Houtakker waar ligt dat?

Woningen te koop Biest-Houtakker

Wil je een huis kopen in Biest-Houtakker? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Biest-Houtakker . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Biest-Houtakker alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Biest-Houtakker.

Bekijk hier alle koopwoningen in Biest-Houtakker. Zoek je huurwoning in Biest-Houtakker? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Biest-Houtakker

Starterswoningen in Biest-Houtakker zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Biest-Houtakker zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Biest-Houtakker zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Biest-Houtakker? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Biest-Houtakker

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Biest-Houtakker is 3.437 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.369 euro).

Leeftijden Biest-Houtakker

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Biest-Houtakker vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Biest-Houtakker

Biest-Houtakker bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.