logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Esbeek in Esbeek

Begrijp de huizenprijzen in Esbeek Hilvarenbeek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Esbeek Hilvarenbeek

Esbeek is een wijk in de plaats Esbeek binnen de gemeente Hilvarenbeek. Deze wijk telt volgens het CBS 1.295 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Esbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 709.052 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 709.052
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Esbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Esbeek is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Esbeek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Esbeek

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Esbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Esbeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Esbeek. Een eengezinswoning in Esbeek komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Esbeek

In Esbeek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Esbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Esbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Esbeek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Esbeek vergeleken met de Hilvarenbeek en Nederland.

Huizenprijzen in Esbeek Hilvarenbeek

Starterswoningen in Esbeek Hilvarenbeek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Esbeek Hilvarenbeek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Esbeek Hilvarenbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Esbeek Hilvarenbeek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Esbeek Hilvarenbeek

Wil je een huis kopen in Esbeek Hilvarenbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Esbeek Hilvarenbeek . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Esbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Esbeek.

Bekijk alle koopwoningen in Esbeek Hilvarenbeek. Zoek je huurwoning in Esbeek Hilvarenbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Esbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Esbeek is 3.685 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.176 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Esbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Esbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Esbeek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Esbeek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Esbeek

Esbeek Verspreide huizen Esbeek