De Huizenmarkt in Diessen (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Diessen

Woningmarkt Diessen

Diessen is een plaats in de gemeente Hilvarenbeek. Deze plaats telt volgens het CBS 6.715 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Diessen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 622.782 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 622.782
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Diessen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Diessen is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Diessen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Diessen

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Diessen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Diessen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Diessen. Een eengezinswoning in Diessen komt het meest (71%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Diessen

In Diessen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Diessen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Diessen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Diessen
Binnenring: Nederland

Diessen waar ligt dat?

Woningen te koop Diessen

Wil je een huis kopen in Diessen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Diessen . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Diessen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Diessen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Diessen. Zoek je huurwoning in Diessen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Diessen

Starterswoningen in Diessen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Diessen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Diessen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Diessen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Diessen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Diessen is 3.583 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.705 euro).

Leeftijden Diessen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Diessen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Diessen

Diessen bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.