logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Diessen

Begrijp de huizenprijzen in Diessen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Diessen

Diessen is een plaats in de gemeente Hilvarenbeek. Deze plaats telt volgens het CBS 15.949 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Diessen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 594.967 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 31
Gemiddelde vraagprijs € 594.967
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Diessen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Diessen is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Diessen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Diessen

Er zijn recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Diessen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Diessen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Diessen. Een eengezinswoning in Diessen komt het meest (71%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Diessen

In Diessen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Diessen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Diessen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Diessen

Starterswoningen in Diessen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Diessen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Diessen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Diessen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Diessen

Wil je een huis kopen in Diessen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Diessen . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Diessen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Diessen.

Bekijk alle koopwoningen in Diessen. Zoek je huurwoning in Diessen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Diessen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Diessen is 3.435 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.677 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Diessen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Diessen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Diessen

Diessen bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.