logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Marienberg in Mariënberg

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Marienberg Hardenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Marienberg Hardenberg

Verspreide huizen Marienberg is een buurt in de wijk Marienberg en plaats Mariënberg binnen de gemeente Hardenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 955 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Marienberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 450.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 450.000
Percentage gezinnen met kinderen 52%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Marienberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Marienberg is 157 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Marienberg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Marienberg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Marienberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Marienberg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Marienberg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Marienberg. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Marienberg komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Marienberg

In Verspreide huizen Marienberg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Marienberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Marienberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Verspreide huizen Marienberg Hardenberg

Starterswoningen in Verspreide huizen Marienberg Hardenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Marienberg Hardenberg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Marienberg Hardenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Marienberg Hardenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Marienberg Hardenberg

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Marienberg Hardenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Marienberg Hardenberg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Marienberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Marienberg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Marienberg Hardenberg.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Marienberg Hardenberg. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Marienberg Hardenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Marienberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Marienberg is 2.707 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.514 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Marienberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Marienberg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Marienberg

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Marienberg. De buurt zelf valt binnen de wijk Marienberg in de gemeente Hardenberg.

Marienberg Kern Verspreide huizen Marienberg

Alle straten van Verspreide huizen Marienberg

Verspreide huizen Marienberg bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.