logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Marienberg Kern in Mariënberg

Begrijp de huizenprijzen in Marienberg Kern Hardenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Marienberg Kern Hardenberg

Marienberg Kern is een buurt in de wijk Marienberg en plaats Mariënberg binnen de gemeente Hardenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 955 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marienberg Kern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 491.660 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 491.660
Percentage gezinnen met kinderen 52%

Verkoopduur woningen in Marienberg Kern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Marienberg Kern is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Marienberg Kern moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Marienberg Kern.

Woningen recent verkocht in Marienberg Kern

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marienberg Kern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Marienberg Kern.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Marienberg Kern. Een eengezinswoning in Marienberg Kern komt het meest (93%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Marienberg Kern

In Marienberg Kern wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Marienberg Kern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Marienberg Kern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Marienberg Kern Hardenberg

Starterswoningen in Marienberg Kern Hardenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Marienberg Kern Hardenberg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Marienberg Kern Hardenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Marienberg Kern Hardenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Marienberg Kern Hardenberg

Wil je een huis kopen in Marienberg Kern Hardenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Marienberg Kern Hardenberg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Marienberg Kern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Marienberg Kern.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Marienberg Kern Hardenberg.

Bekijk alle koopwoningen in Marienberg Kern Hardenberg. Zoek je huurwoning in Marienberg Kern Hardenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Marienberg Kern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Marienberg Kern is 2.669 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.468 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Marienberg Kern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Marienberg Kern vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Marienberg Kern

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Marienberg Kern. De buurt zelf valt binnen de wijk Marienberg in de gemeente Hardenberg.

Marienberg Kern Verspreide huizen Marienberg

Alle straten van Marienberg Kern

Marienberg Kern bestaat uit 16 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.