Huizenmarkt Marienberg Kern in Mariënberg (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Marienberg Kern

Woningmarkt Marienberg Kern

Marienberg Kern is een buurt in de wijk Marienberg en plaats Mariënberg binnen de gemeente Hardenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 925 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marienberg Kern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 499.523 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 499.523
Percentage gezinnen met kinderen 55%

Verkoopduur woningen in Marienberg Kern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Marienberg Kern is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Marienberg Kern moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Marienberg Kern.

Woningen recent verkocht in Marienberg Kern

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marienberg Kern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Marienberg Kern.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Marienberg Kern. Een eengezinswoning in Marienberg Kern komt het meest (92%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Marienberg Kern

In Marienberg Kern wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Marienberg Kern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Marienberg Kern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Marienberg Kern
Binnenring: Nederland

Marienberg Kern waar ligt dat?

Woningen te koop Marienberg Kern

Wil je een huis kopen in Marienberg Kern? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Marienberg Kern . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Marienberg Kern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Marienberg Kern.

Bekijk hier alle koopwoningen in Marienberg Kern. Zoek je huurwoning in Marienberg Kern? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Marienberg Kern

Starterswoningen in Marienberg Kern zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Marienberg Kern zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Marienberg Kern zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Marienberg Kern? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Marienberg Kern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Marienberg Kern is 2.468 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.474 euro).

Leeftijden Marienberg Kern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Marienberg Kern vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Marienberg Kern

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Marienberg Kern. De buurt zelf valt binnen de wijk Marienberg in de gemeente Hardenberg.

Marienberg Kern Verspreide huizen Marienberg

Alle straten van Marienberg Kern

Marienberg Kern bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.