Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Kloosterhaar in Kloosterhaar

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Kloosterhaar Hardenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Kloosterhaar Hardenberg

Verspreide huizen Kloosterhaar is een buurt in de wijk Kloosterhaar en plaats Kloosterhaar binnen de gemeente Hardenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 1.485 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Kloosterhaar. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 722.326 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 722.326
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Kloosterhaar

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Kloosterhaar is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Kloosterhaar moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Kloosterhaar.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Kloosterhaar

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Kloosterhaar. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Kloosterhaar.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Kloosterhaar. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Kloosterhaar komt het meest (59%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Kloosterhaar

In Verspreide huizen Kloosterhaar wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Kloosterhaar

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Kloosterhaar (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Verspreide huizen Kloosterhaar Hardenberg

Starterswoningen in Verspreide huizen Kloosterhaar Hardenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Kloosterhaar Hardenberg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Kloosterhaar Hardenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Kloosterhaar Hardenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Kloosterhaar Hardenberg

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Kloosterhaar Hardenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Kloosterhaar Hardenberg . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Kloosterhaar alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Kloosterhaar.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Kloosterhaar Hardenberg. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Kloosterhaar Hardenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Kloosterhaar

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Kloosterhaar is 3.335 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.550 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Kloosterhaar

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Kloosterhaar vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Kloosterhaar

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Kloosterhaar. De buurt zelf valt binnen de wijk Kloosterhaar in de gemeente Hardenberg.

Kloosterhaar Kern Verspreide huizen Kloosterhaar

Alle straten van Verspreide huizen Kloosterhaar

Verspreide huizen Kloosterhaar bestaat uit 7 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.