Huizenprijzen en de huizenmarkt in Emtenbroekerdijk in Kloosterhaar

Begrijp de huizenprijzen in Emtenbroekerdijk te Kloosterhaar met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Emtenbroekerdijk te Kloosterhaar

Emtenbroekerdijk is een straat in de plaats Kloosterhaar binnen de gemeente Hardenberg . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Emtenbroekerdijk in Kloosterhaar. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 729.371
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Emtenbroekerdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Emtenbroekerdijk is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Emtenbroekerdijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Emtenbroekerdijk.

Woningen recent verkocht in Emtenbroekerdijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Emtenbroekerdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Emtenbroekerdijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Emtenbroekerdijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Emtenbroekerdijk. Een eengezinswoning in Emtenbroekerdijk komt het meest (63%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Emtenbroekerdijk

In Emtenbroekerdijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Emtenbroekerdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Emtenbroekerdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Emtenbroekerdijk te Kloosterhaar

Starterswoningen in Emtenbroekerdijk te Kloosterhaar zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Emtenbroekerdijk te Kloosterhaar zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Emtenbroekerdijk te Kloosterhaar zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Emtenbroekerdijk te Kloosterhaar? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Emtenbroekerdijk te Kloosterhaar

Wil je een huis kopen in Emtenbroekerdijk te Kloosterhaar? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Emtenbroekerdijk te Kloosterhaar . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Emtenbroekerdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Emtenbroekerdijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Emtenbroekerdijk te Kloosterhaar.

Bekijk alle koopwoningen in Emtenbroekerdijk te Kloosterhaar. Zoek je huurwoning in Emtenbroekerdijk te Kloosterhaar? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Emtenbroekerdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Emtenbroekerdijk is 3.315 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.550 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Emtenbroekerdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Emtenbroekerdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Emtenbroekerdijk in Kloosterhaar

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Emtenbroekerdijk te Kloosterhaar.

Adres Postcode Status
Emtenbroekerdijk 29 7694 TJ Niet beschikbaar
Emtenbroekerdijk 31 7694 TJ Niet beschikbaar
Emtenbroekerdijk 33 7694 TJ Niet beschikbaar
Emtenbroekerdijk 35 7694 TJ Niet beschikbaar
Emtenbroekerdijk 37 7694 TJ Niet beschikbaar
Emtenbroekerdijk 46 7694 TJ Niet beschikbaar
Emtenbroekerdijk 37-I 7694 TJ Niet beschikbaar