Slagharen Kern

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Slagharen Kern

Een eerste blik op Slagharen Kern

Slagharen Kern is een buurt in de gemeente Hardenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 3.050 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Slagharen Kern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 220.802 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 220.802
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Slagharen Kern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Slagharen Kern is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Slagharen Kern kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Slagharen Kern

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slagharen Kern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Slagharen Kern.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Slagharen Kern. Een eengezinswoning in Slagharen Kern komt het meest (88%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Slagharen Kern

In Slagharen Kern wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Slagharen Kern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Slagharen Kern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Slagharen Kern
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Slagharen Kern

Wil je een huis kopen in Slagharen Kern? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Slagharen Kern . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Slagharen Kern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Slagharen Kern.

Zoek je huurwoning in Slagharen Kern? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Slagharen Kern.

Huizenprijzen in Slagharen Kern

Starterswoningen in Slagharen Kern zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Slagharen Kern zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Slagharen Kern zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Slagharen Kern? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Slagharen Kern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Slagharen Kern is 1.910 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.814 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Slagharen Kern is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Slagharen Kern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Slagharen Kern vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Slagharen Kern

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Slagharen Kern. De buurt zelf valt binnen de wijk Slagharen in de gemeente Hardenberg.

Slagharen Kern De Belt Verspreide huizen Slagharen-Oost Verspreide huizen Slagharen-West

Alle straten van Slagharen Kern

Slagharen Kern bestaat uit 34 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen