logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Slagharen Kern in Slagharen

Begrijp de huizenprijzen in Slagharen Kern Hardenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Slagharen Kern Hardenberg

Slagharen Kern is een buurt in de wijk Slagharen en plaats Slagharen binnen de gemeente Hardenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 3.230 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slagharen Kern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 378.453 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 378.453
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Slagharen Kern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Slagharen Kern is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Slagharen Kern moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Slagharen Kern.

Woningen recent verkocht in Slagharen Kern

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slagharen Kern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Slagharen Kern.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Slagharen Kern. Een eengezinswoning in Slagharen Kern komt het meest (91%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Slagharen Kern

In Slagharen Kern wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Slagharen Kern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Slagharen Kern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Slagharen Kern Hardenberg

Starterswoningen in Slagharen Kern Hardenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Slagharen Kern Hardenberg zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Slagharen Kern Hardenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Slagharen Kern Hardenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Slagharen Kern Hardenberg

Wil je een huis kopen in Slagharen Kern Hardenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Slagharen Kern Hardenberg . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Slagharen Kern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Slagharen Kern.

Bekijk alle koopwoningen in Slagharen Kern Hardenberg. Zoek je huurwoning in Slagharen Kern Hardenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Slagharen Kern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Slagharen Kern is 3.041 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.650 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Slagharen Kern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Slagharen Kern vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Slagharen Kern

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Slagharen Kern. De buurt zelf valt binnen de wijk Slagharen in de gemeente Hardenberg.

Slagharen Kern De Belt Verspreide huizen Slagharen-Oost Verspreide huizen Slagharen-West

Alle straten van Slagharen Kern

Slagharen Kern bestaat uit 33 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.