De Belt

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in De Belt

Een eerste blik op De Belt

De Belt is een buurt in de gemeente Hardenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 3.050 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in De Belt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 236.323 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 236.323
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in De Belt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Belt is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Belt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Belt.

Woningen recent verkocht in De Belt

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Belt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Belt.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in De Belt. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Belt. Een eengezinswoning in De Belt komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling De Belt

In De Belt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat De Belt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van De Belt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Belt
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in De Belt

Wil je een huis kopen in De Belt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Belt. Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Belt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Belt.

Er staan momenteel geen woningen te koop in De Belt.

Huizenprijzen in De Belt

Starterswoningen in De Belt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Belt zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Belt zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Belt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Belt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Belt is 2.412 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in De Belt is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden De Belt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Belt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Belt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Belt. De buurt zelf valt binnen de wijk Slagharen in de gemeente Hardenberg.

Slagharen Kern De Belt Verspreide huizen Slagharen-Oost Verspreide huizen Slagharen-West

Alle straten van De Belt

De Belt bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen