De Huizenmarkt in Oudenbosch (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oudenbosch

Woningmarkt Oudenbosch

Oudenbosch is een plaats in de gemeente Halderberge. Deze plaats telt volgens het CBS 32.095 inwoners. Momenteel staan er 51 woningen te koop en zijn er recent 37 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudenbosch. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 469.036 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 51
Woningen recent verkocht 37
Gemiddelde vraagprijs € 469.036
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Oudenbosch

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudenbosch is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudenbosch moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oudenbosch.

Woningen recent verkocht in Oudenbosch

Er zijn recent 37 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudenbosch. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudenbosch.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudenbosch. Een eengezinswoning in Oudenbosch komt het meest (70%) voor. Daarna komt een portiekflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudenbosch

In Oudenbosch wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oudenbosch

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oudenbosch (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oudenbosch
Binnenring: Nederland

Oudenbosch waar ligt dat?

Woningen te koop Oudenbosch

Wil je een huis kopen in Oudenbosch? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudenbosch . Er staan momenteel 51 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudenbosch alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudenbosch.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oudenbosch. Zoek je huurwoning in Oudenbosch? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oudenbosch

Starterswoningen in Oudenbosch zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oudenbosch zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudenbosch zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oudenbosch? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oudenbosch

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudenbosch is 2.921 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.630 euro).

Leeftijden Oudenbosch

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudenbosch vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oudenbosch

Oudenbosch bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.