logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oudenbosch

Begrijp de huizenprijzen in Oudenbosch met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oudenbosch

Oudenbosch is een plaats in de gemeente Halderberge. Deze plaats telt volgens het CBS 31.041 inwoners. Momenteel staan er 43 woningen te koop en zijn er recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudenbosch. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 475.880 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 43
Woningen recent verkocht 53
Gemiddelde vraagprijs € 475.880
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Oudenbosch

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudenbosch is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudenbosch moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oudenbosch.

Woningen recent verkocht in Oudenbosch

Er zijn recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudenbosch. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudenbosch.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudenbosch. Een eengezinswoning in Oudenbosch komt het meest (70%) voor. Daarna komt een portiekflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudenbosch

In Oudenbosch wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oudenbosch

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oudenbosch (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oudenbosch

Starterswoningen in Oudenbosch zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oudenbosch zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudenbosch zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oudenbosch? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oudenbosch

Wil je een huis kopen in Oudenbosch? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudenbosch . Er staan momenteel 43 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudenbosch alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudenbosch.

Bekijk alle koopwoningen in Oudenbosch. Zoek je huurwoning in Oudenbosch? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oudenbosch

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudenbosch is 3.376 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.024 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oudenbosch

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudenbosch vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oudenbosch

Oudenbosch bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.