Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oud Gastel

Begrijp de huizenprijzen in Oud Gastel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oud Gastel

Oud Gastel is een plaats in de gemeente Halderberge. Deze plaats telt volgens het CBS 32.095 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud Gastel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 497.912 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 497.912
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Oud Gastel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oud Gastel is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oud Gastel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oud Gastel.

Woningen recent verkocht in Oud Gastel

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud Gastel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oud Gastel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oud Gastel. Een eengezinswoning in Oud Gastel komt het meest (82%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oud Gastel

In Oud Gastel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oud Gastel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oud Gastel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oud Gastel

Starterswoningen in Oud Gastel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oud Gastel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oud Gastel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oud Gastel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oud Gastel

Wil je een huis kopen in Oud Gastel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oud Gastel . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oud Gastel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oud Gastel.

Bekijk alle koopwoningen in Oud Gastel. Zoek je huurwoning in Oud Gastel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oud Gastel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oud Gastel is 3.286 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.094 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oud Gastel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oud Gastel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oud Gastel

Oud Gastel bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.