Bosschenhoofd in de gemeente Halderberge

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Bosschenhoofd

Een eerste blik op Bosschenhoofd

Bosschenhoofd is een plaats in de gemeente Halderberge. Deze plaats telt volgens het CBS 32.095 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Bosschenhoofd. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 518.985 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 28
Gemiddelde vraagprijs € 518.985
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Bosschenhoofd

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bosschenhoofd is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bosschenhoofd kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bosschenhoofd

Er zijn recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bosschenhoofd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bosschenhoofd.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bosschenhoofd. Een eengezinswoning in Bosschenhoofd komt het meest (81%) voor. Daarna komt een bungalow met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bosschenhoofd

In Bosschenhoofd wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Bosschenhoofd

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Bosschenhoofd (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bosschenhoofd
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Bosschenhoofd

Wil je een huis kopen in Bosschenhoofd? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bosschenhoofd . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bosschenhoofd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bosschenhoofd.

Zoek je huurwoning in Bosschenhoofd? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Bosschenhoofd.

Huizenprijzen in Bosschenhoofd

Starterswoningen in Bosschenhoofd zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bosschenhoofd zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bosschenhoofd zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bosschenhoofd? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bosschenhoofd

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bosschenhoofd is 2.630 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.579 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Bosschenhoofd is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Bosschenhoofd

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bosschenhoofd vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Bosschenhoofd

Bosschenhoofd bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen