Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bosschenhoofd

Begrijp de huizenprijzen in Bosschenhoofd met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bosschenhoofd

Bosschenhoofd is een plaats in de gemeente Halderberge. Deze plaats telt volgens het CBS 32.095 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bosschenhoofd. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 558.868 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 558.868
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Bosschenhoofd

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bosschenhoofd is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bosschenhoofd kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bosschenhoofd

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bosschenhoofd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bosschenhoofd.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bosschenhoofd. Een eengezinswoning in Bosschenhoofd komt het meest (82%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bosschenhoofd

In Bosschenhoofd wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bosschenhoofd

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bosschenhoofd (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bosschenhoofd

Starterswoningen in Bosschenhoofd zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bosschenhoofd zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bosschenhoofd zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bosschenhoofd? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bosschenhoofd

Wil je een huis kopen in Bosschenhoofd? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bosschenhoofd . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bosschenhoofd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bosschenhoofd.

Bekijk alle koopwoningen in Bosschenhoofd. Zoek je huurwoning in Bosschenhoofd? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bosschenhoofd

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bosschenhoofd is 3.495 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.225 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bosschenhoofd

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bosschenhoofd vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bosschenhoofd

Bosschenhoofd bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.